Про Коледж

Наш Коледж був заснований в 2015 році. Основною метою діяльності була і залишається підготовка високопрофесійних Фахівців! 

До роботи Коледжу ми спочатку підійшли ґрунтовно і відразу з відкриття направили свої зусилля на отримання ліцензії від Міністерства Освіти України на ведення освітньої діяльності.

Отримання ліцензії справа складна і відповідальна. Для того щоб її отримати ми пройшли множинні етапи перевірки на відповідність державним вимогам, склали і розробили програми, аргументували на засіданнях Міністерствах корекції і зміни до них і Т.Д.

За підсумком багатопланової роботи нас схвалили і ми отримали ЛІЦЕНЗІЮ серія АЕ №636315 на право присвоєння професії «Косметик» згідно КВЕД України !!!

На сьогоднішній день у Коледжу великі напрацювання: розроблені 124 лекції з підвищення кваліфікації косметологів, велика кількість виїзних майстер-класів, онлайн лекцій і консультацій, ми стали ексклюзивними представниками на Україні міжнародної кваліфікаційної асоціації INFA, співпрацюємо з обміну Викладачів з університетами Чехії, Польщі, Німеччини і Швеції.